Acne behandeling

Veel mensen hebben zelfs na de puberteit nog last van acne en de littekens die acne veroorzaakt. De huid kan mee-eters, ontsierende rode vlekken of ontstekingen hebben. Bij de meeste mensen verdwijnen deze onzuiverheden ook niet zomaar en laten ze doorgaans littekens achter.

Heb je last van acne? Op zoek naar een oplossing voor gezichtsacne, acne op de borst of op de rug? Samen wordt er gekeken naar de beste oplossing voor uw huid. Samen maken we een behandelplan en de huid weer schoon en zuiver te maken. Dit alles met natuurlijke producten en met gebruik van ultrasoon apparatuur die ook gebruikt wordt bij de Botanical Peel.

Vergoeding door verzekering

Logo_KWCInstituut voor Huidverbetering Roya is gespecialiseerd in acne behandelingen en hiervoor gediplomeerd via het KWC. Daardoor kan uw behandeling mogelijk vergoed worden door uw ziektekostenverzekering.

Kosten

Een acne behandeling van 45 minuten voor € 55,-
Een acne behandeling van 70 minuten
met ultrasoon en ozone apparaat voor € 75,-

 

Wil jij acne bestrijden met een natuurlijke
acne behandeling?

Acne killer met Alpha-Beta Peel

Een milde acne peeling gebaseerd op de combinatie BHA salicylzuur en AHA glycolzuur! Deze combinatie geeft dubbel maar veilig effect. U ervaart heel eventjes een prikkelend en warme huid, die binnen 24 uur licht kan schilferen. Dit is zeer gewenst om talg naar de oppervlakte te laten komen. Via onderhouds behandelingen worden de puistjes en ontstekingen steeds minder. Diverse diepte levels mogelijk afgestemd op Uw huidaandoening. Biopeeling; een kruiden peel is ook mogelijk naar wens.

Werking

Salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van dode huidcellen en een snellere celvernieuwing.

Indicaties

Alle acne gevoelige huiden, acne, vette huid of verwijde poriën.

Inhoud behandeling

Kosten

Een eerste acne peeling behandeling voor € 49,-
Elke volgende acne peeling behandeling voor € 59,-
Kuur van vier acne peeling behandelingen van € 236,- voor € 220,-
Kuur van zes acne peeling behandelingen van € 354,- voor € 320,-

 

 


Acne
Foto vrouw met roos
Foto sfeer