Aanbieding

Cadeaubon

pinpas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huidverzorgingsproducten
van Alexandre Fabelle

Alexandre Fabelle is een Frans/Nederlands product dat in 1974 werd ontwikkeld. Alexandre Fabelle wilde huidproblemen oplossen zoals een overgevoelige huid, pigmentvlekken, acne en vele andere huidproblemen. Daarom ontwikkelde zij een groot arsenaal aan behandelingen en producten tegen allerlei huidirritaties, voortijdige veroudering, huidverslapping en rimpels. Dit doet zij door middel van vitaminen, oligo-elementen, oliën, plantenextracten en dergelijke.
Dankzij een bijzonder hoog technologisch niveau, voert Alexandre Fabelle voortdurend fytokosmetologische vernieuwingen in.

Waarom ik kies voor Alexandre Fabelle?

De producten die ik tijdens mijn behandelingen gebruik zijn allemaal van het merk Alexandre Fabelle. Ik werk met deze producten omdat ze op natuurlijke basis, hypoallergeen en dierproefvrij zijn. Ik vind de werkzaamheid bijzonder hoog en zuiver en de prijs/kwaliteitverhouding uitstekend.

Alexandre Fabelle Basislijn

Alexandre Fabelle is een merk dat staat voor een revolutionair huidverzorgingssysteem gebaseerd op jarenlange ervaring van toonaangevende dermatologen en internationale schoonheidshuizen. Het is een zeer uitgebreid huidverzorgingsmerk met allerlei specialiteiten. Onder andere een acne-lijn, een complete oogverzorgingslijn en een caviaarlijn.

Alexandre Fabelle Caviarlijn

Maar Alexandre Fabelle is er ook om u heerlijk in luxe te verwennen met behandelingen die u er jaren jonger en stralender doen uitzien, luxe producten om uw huid onder te dompelen in oliën en romige crèmes, die uw huid zacht en mooi effen maken. Met luxueuze ingrediënten van planten- en caviar extracten.

Kijk hier naar de luxueuze caviar behandelingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Logo Alexandre Fabelle