Bloedblaasjes

Bloedblaasjes zijn kleine rode bultjes die in het algemeen niet groter dan een paar millimeter worden. Het is een kluwen van kleine oppervlakkige bloedvaatjes, die als cosmetisch storend kunnen worden ervaren.

Ongeveer vanaf het 25ste levensjaar kunnen bloedblaasjes ontstaan, maar meestal ontstaan ze rond het vijftigste levensjaar. Vrijwel iedereen heeft of krijgt bloedblaasjes, maar de één heeft er meer dan de ander.

Ze ontstaan vanzelf en soms wordt het veroorzaakt door druk op of beknelling van de huid. Ze worden zelden groter dan enkele millimeters en komen vaak voor op gezicht, decolleté, buik en rug. Ze zijn geheel onschuldig, maar worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Bloedblaasjes kunnen op eenvoudige en vrij pijnloze wijze verwijderd worden.

De behandeling

Een fijn naaldje (haardikte) wordt in het vaatje gestoken. Vervolgens wordt er stroom gegeven en wordt het vat van het bloedvaatje als het ware dichtgebrand. Het lichaam ruimt daarna zelf het vernietigde vaatje op. Het effect is verbluffend en snel zichtbaar.

Aantal behandelingen

Voor het verwijderen van kleinere vlekjes is vaak één behandeling genoeg. Het kan een enkele keer voorkomen dat grotere vlekjes twee keer behandeld moeten worden.

Na de behandeling

Na de behandeling is de huid in het algemeen wat rood en voelt het warm aan. U hoeft de huid niet op een speciale manier te verzorgen, maar een koud kompres op de behandelde huid kan aangenaam zijn.

Kosten

Bloedblaasjes verwijderen vanaf € 49,00

 

 


Bloedblaasjes
Foto gezicht met hand
Foto gezicht met hand