Gezichtsbehandelingen
voor de donkere huid

De donkere huid

Een donkere huid hoeft niet per se heel donker van kleur te zijn. De kleur van een donkere huid wordt bepaald door de grootte van de pigmentcellen die in de huid aanwezig zijn en dat kan leiden van een licht getinte huid tot een diep donkere huid.

Kennis en ervaring bij Instituut voor Huidverbetering Roya

Het behandelen van een donkere huid vraagt om een andere benadering dan een blanke huid. De gepigmenteerde huid verschilt op veel vlakken met de niet-gepigmenteerde huid. Instituut voor Huidverbetering Roya heeft door veel trainingen en opleidingen zich gespecialiseerd in het behandelen van de gepigmenteerde huid en het herkennen van verschillende huidaandoeningen.

Wat zijn de kenmerken van een donkere huid?

Daarom moet er tijdens de behandeling van een donkere huid meer aandacht besteed worden aan het analyseren van de huid en het bepalen van het huidtype. Om de gepigmenteerde huid goed te kunnen behandelen is dan ook veel kennis en ervaring nodig die bij Instituut voor Huidverbetering Roya aanwezig is.

Behandelingen

De behandeling van de donkere huid is op zich niet anders dan de behandeling van een andere huid. Dat betekent dat u gewoon elke behandeling die Instituut voor Huidverbetering Roya aanbiedt kunt ondergaan. Maar tijdens de behandeling wordt wel rekening gehouden met een aantal factoren en gebruiken we onze kennis om ook uw huid zoveel mogelijk te verbeteren. De producten die gebruikt worden zijn natuurlijk en ook zeer geschikt voor de donkere huid.

Kosten

Een handeling van de donkere huid van 60 minuten voor € 59,00

Foto gezicht met hand
Foto gezicht met hand
Foto gezicht met hand
Foto gezicht met hand