Gerstekorrels

Gerstekorrels zitten vaak in het gezicht en dan voornamelijk op wangen en rondom de ogen. Een gerstekorrel ziet eruit als een klein wit korreltje op of onder de huid. Het is een verstopping van de talg- of zweetklier en het witte korreltje is opgedroogd talg.

Een gerstekorrel ontstaat uit zichzelf en er is geen duidelijke oorzaak bekend. Meestal verdwijnen ze vanzelf. Is dit niet het geval, dan is het verstandig de gerstekorrels professioneel te laten verwijderen om ontsteking te voorkomen. Gerstekorreltjes zijn eenvoudig en vrij pijnloos te verwijderen.

De behandeling

Een fijn naaldje (haardikte) wordt in het gerstekorreltje gestoken en door middel van de gegeven stroom wordt de talg verwarmd en blijft het aan het naaldje kleven. Eventueel resterende talg wordt door het lichaam opgeruimd.

Aantal behandelingen

Voor het verwijderen van een of meer gerstekorreltjes is één behandeling in de regel voldoende. Gerstekorrels kunnen echter wel weer terugkomen en dan is een nieuwe behandeling noodzakelijk.

Na de behandeling

Er kan een klein korstje komen op de plek van het gerstekorreltje. Dit korstje valt er vanzelf af. U hoeft de huid verder niet op een speciale manier te verzorgen.

Kosten

Gerstekorrels verwijderen vanaf € 49,00

 

 

 

 

 


gerstekorrels
gerstekorrels
gerstekorrels