Behandeling per huidtype

Instituut voor Huidverbetering Roya geeft behandelingen voor elk huidtype. Voor de droge huid een behandeling waar hydratatie centraal staat. Voor wanneer u wat ouder wordt en uw huid wat slapper gaat aanvoelen. Voor een onzuivere huid bijvoorbeeld als het gevolg van roken, voor een gevoelige huid of een vitalere en jeugdigere huid.

Gespecialiseerd in behandeling van de donkere huid

Bij de behandeling van de donkere (gepigmenteerde) huid moet meer aandacht besteed worden aan het analyseren van de huid en het bepalen van het huidtype. Om de gepigmenteerde huid goed te kunnen behandelen is dan ook veel kennis en ervaring nodig die bij Instituut voor Huidverbetering Roya aanwezig is.

Andere gezichtsbehandelingen

Daarnaast hebben we natuurlijk de gebruikelijke basis gezichtsbehandeling, een aromatische schoonheidsbehandeling of chocolade behandeling en een korte gezichtsbehandeling.

Wilt u een Koninklijke Royale ervaring? Kiest u dan voor een weldadige gouden gezichtsbehandeling. Goud heeft een energetische lading die de levensenergie stimuleert. Het hoogtepunt van de goudbehandeling is het gouden masker dat bestaat uit een laagje puur bladgoud!

Daarnaast biedt Instituut voor Huidverbetering de luxe Caviar behandelingen met de producten van Alexandre Fabelle.

Tenslotte moet u eens kennis maken met het bijzonder effectieve epileren met de draad. Door epileren met draad blijven de haren niet alleen langer weg, maar komen ze ook in steeds mindere mate terug. Bovendien stimuleert het de doorbloeding van de huid.

Maak uw keuze in het menu hier links.

 

 

 


Foto vrouw met roos