Aanbieding

Cadeaubon

pinpas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cosmetische Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is de meest natuurlijke manier om huidverbetering te verkrijgen.

De behandeling leidt tot aanzienlijke huidverbetering, maar is ook aangenaam en ontspannend. Bindweefselmassage is o.a. zeer geschikt tegen rimpels, littekens, verslappingen van de huid en acne. Ik adviseer u graag over de diverse mogelijkheden van bindweefselmassage voor het gezicht.

Bindweefselmassage: massage met zichtbare

Het nut van cosmetische bindweefselmassage

De jonge huid heeft geen last van rimpels en lijntjes omdat het bindweefsel veel collageen en elastine bevat. Collageen is een eiwit dat ervoor zorgt dat de huid stevig blijft en elastine is een eiwit dat zorgt voor de elasticiteit in de huid. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit en daardoor wordt de huid slapper en krijgt rimpels.

De werking van bindweefselmassage

Door de diepe massagetechniek die op het bindweefsel inwerkt, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor er versnelde celdeling ontstaat. Door deze versnelde celdeling wordt het bindweefsel aangezet tot vernieuwing en de daarmee samenhangende versteviging. In dit proces maakt het bindweefsel nieuw collageen en elastische vezels aan. De huid wordt hierdoor voelbaar en zichtbaar steviger. De bindweefselmassage stimuleert ook de doorbloeding en zorgt voor een betere aanvoer van voedingsstoffen.

Het resultaat van bindweefselmassage

Bij bindweefselmassage zie je na de eerste behandeling direct zichtbaar resultaat. Door een betere doorbloeding van uw huid en activering van stofwisseling ziet de huid er gezonder en steviger uit, rimpels en lijntjes vervagen en oogcontouren worden gladder.

Behandelplan

Bindweefselmassage kan binnen een gezichtsbehandeling worden toegepast of apart in kuurverband (6 tot 12 behandelingen). Een basiskuur bestaat uit 6 behandelingen gedurende 4 weken. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. Afhankelijk van de conditie van het bindweefsel wordt voor elke client een persoonlijk behandelplan samengesteld.

Voordelen van bindweefselmassage

Bindweefselmassage is geschikt bij de volgende huidproblemen

Cosmetische bindweefselmassage voor iedereen,
voor elke leeftijd

Bij voorkeur geen bindweefselmassage bij:

De Cosmetische Bindweefselmassage behandeling

Wat voelt u tijdens de Cosmetische Bindweefselmassage?

Bij de bindweefselmassage wordt de huid stevig en diepgaand gemasseerd. De eerste bindweefselmassage kan door verkleving van het bindweefsel als gevoelig en pijnlijk worden ervaren, maar de eerste behandelingen kunnen ook als erg prettig ervaren worden. De gevoeligheid van de bindweefselmassage wordt per gezichtsbehandeling minder. Dit komt omdat de verklevingen in de huid afnemen en er gewenning optreedt.

Kosten

Bindweefselmassage van gelaat, hals en decolleté met reiniging, 45 minuten voor € 59,50

Een kuur van 6 behandelingen bindweefselmassage van gelaat, hals en decolleté met reiniging voor € 49,50 per behandeling (een totale kuur kost € 297,00)

Combinatie met KORTING!
Bindweefselmassage met een gezichtsbehandeling,
behandeling van 5 kwartier
in plaats van € 79,- voor € 69,00

 

Tot slot: de geschiedenis van de bindweefselmassage

Masseren is al heel oud. De bindweefselmassage heeft zijn oorsprong in Duitsland. Mevrouw E. Dieke, een heilgymnaste was vanwege een doorbloedings stoornis in haar been opgenomen in het ziekenhuis. Amputatie bleek onvermijdelijk te zijn, zeker in die dagen. Ze ervaarde een verhoogde spanning in de huid, in het onderhuidsbindweefsel op de rug ter hoogte van de heiligbeenstreek. Ze probeerde deze bijverschijnselen door stevige massage bij zichzelf te verzachten. Ze voelde trillingen en een warm gevoel in haar onderbeen. De lokale spanning van de huid nam af en het werd beter verschuifbaar, voelde losser en de doorbloeding verbeterde in haar been. Ze bleef de techniek toepassen en breidde de strijkingen uit naar de heup en de laterale [buiten] zijde van haar been. Na drie maanden was de situatie dusdanig verbetert dat amputatie niet meer nodig bleek en ze kon het ziekenhuis verlaten. Na een jaar kon zij haar werk hervatten nadat een collega op haar aanwijzing de behandeling voort had gezet. En zo ontstond de bindweefselmassage. Later werd door Hannie Hakze -pionier van de huidverbetering- ondekt dat bindweefsel massage ook toepasbaar was in het gelaat, hoewel wel de grepen aangepast dienden te worden aan het gezicht. Naast dezelfde voordelen als op het lichaam, bleek ook nog dat deze massage een verjongende werking had.


Foto aanbrengen van make-up
Foto aanbrengen van make-up
Foto aanbrengen van make-up
Foto aanbrengen van make-up
Foto aanbrengen van make-up
Foto aanbrengen van make-up
Foto aanbrengen van make-up
Foto aanbrengen van make-up