Aanbieding

Cadeaubon

pinpas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Professional Botanical Peeling

Botanical Peeling maakt u huid een maatje kleiner

Bij het ouder worden verliest de huid haar vermogen de cellen snel laten delen. De huid word dikker of juist dunner en wordt ruimer en slapper. De collageenvezels worden schaarser en de huid verliest haar elasticiteit.

Botanical peeling dringt diep in de poriën door om de fibroblasten nieuw weefsel - huid - te laten produceren. Fibroblasten zijn cellen die opbouwen, die nieuwe cellen aanmaken, en zij maken uw huid veerkrachtiger en steviger.

Botanical peeling veroorzaakt deze reacties zonder schade aan uw huid aan te richten. U zult er weer jeugdig, fris en stralend uitzien.

Botanical peeling doet meer...

Met het ouder worden neemt onze stralende schoonheid af. De huid word valer, verliest haar glans en wordt dof. De pigmentcellen werken niet meer zo effectief, ze verdelen zich niet meer zo goed in de huid. Daardoor ontstaan er pigmentvlekken, in meer of mindere mate.
Met het verstrijken der jaren slaan ook afvalstoffen neer in de huid. We nemen dat waar als de zo genoemde ouderdomsvlekken, levervlekken .

Pigmentvlekken worden minder zichtbaar met de Botanical peeling behandeling.

Botanical Peeling behandeling

De peeling werkt huidvernieuwend. De peeling peelt de huid langzaam, zonder dat u thuis behoeft te blijven vanwege roodheid of zware vervellingen.
Tijdens deze behandeling krijgt u een massage met ultra-geluiden (Ultra Therapy). Deze geven uw huid miljoenen trillingen per seconde en deze trillen als het ware afvalstoffen/pigmentophopingen los en voeren deze af. Deze peeling geeft verbluffende resultaten bij fijne droogtelijntjes, acne, een vette huid en een huid met grove poriën. Uw huid voelt strakker aan en lijntjes nemen zichtbaar af.

Het beste resultaat krijgt u binnen 3 tot 7 behandelingen, afhankelijk van de conditie van uw huid. Als u wekelijks een behandeling ondergaat, de zogenaamde Botanical Peeling Kuur, zal uw huid geheel vernieuwd zijn als bij een chemische peeling, maar dan zonder de roodheid of vervelling.

Acne behandeling

De Ultra Therapy wordt ook gebruikt als extra ondersteuning bij de acne behandelingen in combinatie met de botanical peeling. Het behandelen van acne vergt tijd. Afhankelijk van de conditie van de huid kan het zijn dat u gedurende een aantal weken 1x per week een behandeling nodig heeft. Ook is het van belang dat u thuis de behandelingen zorgvuldig voortzet met de juiste producten van Alexandre Fabelle. Alleen dan kan er een optimaal resultaat verkregen worden: een gezonde, stralende huid!

LET OP: Na een Botanical Peeling mag een uur lang niets op het gelaat worden aangebracht!

Kosten

Een Professional Botanical Peeling behandeling
van 60 minuten voor € 79,00

 

 

 

 

 

 

 


Foto vrouw met roos
Foto vrouw met roos
Foto vrouw met roos
Foto vrouw met roos
Foto vrouw met roos
Foto sfeer