Aanbieding

Cadeaubon

pinpas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geavanceerde huidverzorging en verjongingstechnieken met behulp van oppervlakkige peelings.

Wat zijn peelings en
hoe werkt het?

Een peeling is een behandeling waarbij er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt verwijderd, waardoor oneffenheden worden verwijderd. Fijne rimpeltjes, acné of littekens worden minder zichtbaar. Een peeling werkt ook stimulerend op de levende cellagen van de huid en gaat het verouderingsproces tegen. Het is een goed middel voor huidverbetering en de diepere peelings zijn zeer goed werkzaam tegen pigmentvlekken.

Chemische peelings: dit zijn peelings op basis van zuren die een heel opervlakkig laagje van de huid verwijderen. Dit klinkt wellicht eng, maar is het zeker niet!

De zogenaamde "chemische" peelings bevatten meestal AHA's (alpha hydroxy acids) ook wel fruitzuren genoemd of BHA's ( beta hydroxy acids). De Circadia peelings bevatten, afhankelijk van het huidtype, meestal melkzuur, glycolzuur, salicyzuur of trichloorazijnzuur. Ze worden gerangschikt van mild tot medium sterk. Soms worden in een product verschillende peeling methoden gecombineerd.

Waarom een peeling?

Huidveroudering, pigmentproblemen, zonneschade en acné zijn allemaal problemen die door de toepassing van een peeling verbeteren. Het resultaat is een fijnere, verbeterde huidstructuur, een frisse stralende huidskleur, minder pigmentvlekjes, verdikking van de lederhuid door aanmaak van collageen, minder fijne rimpeltjes en een diepe reiniging. Een peeling kan toegepast worden op het gezicht maar ook op andere gebieden zoals het decolleté.

Gaat mijn huid vervellen?

Bij de meeste peelings die wij in de praktijk toepassen gaat de huid niet vervellen. En bent u dus na een behandeling gewoon toonbaar en ziet er direct stralend en fris uit!

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De meeste mensen zien al na de eerste behandeling dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt. Voor een optimaal resultaat adviseer ik ongeveer 4-6 behandelingen met oplopende sterktes om de twee weken. Daarna zijn onderhuidsbehandelingen aan te raden om de 4-6 weken. Overmatig zonlicht en roken hebben een nadelige invloed op het resultaat.

Contra-indicaties

Een peeling is een zeer veilige behandeling. U komt niet in aan merking voor een peeling bij gebruik van Roaccutane, overgevoeligheid voor de peelingvloeistof (glycolzuur, melkzuur, salicylzuur), open huid, eczeem en een slechte wondgenezing.

Om het resultaat van een peelingkuur te versterken
kunt u deze combineren met MESOTHERAPIE.

Melkzuur

Circadia's Lactic Acid peelings zijn zacht, veilig en goed te verdragen door de meeste huidtypes. Melkzuur is niet alleen effectief voor het verminderen van de verschijning van hyperpigmentatie, maar wordt ook beschouwd als hydraterend. Deze peeling wordt aangeboden in 30%, 35% en 45% concentratie.

DermaFrost

De DermaFrost wordt aangeboden in twee sterktes: 12,5% en 25% salicylzuur. Het is effectief in het bestrijden van acne vulgaris type 1 en 2, huidveroudering, fijne lijntjes en om het gebrek aan elasticiteit aan te pakken en is duidelijk neutraliserend.

Alpha / Beta

De Alpha / Beta peelings zijn een combinatie van melkzuur en salicylzuur. Deze zijn zacht en zeer goed te verdragen en tegelijkertijd zeer effectief bij een vettte huid, acne en meeeters. Deze peelings worden aangeboden in twee verschillende sterkten 30% Melkzuur / 10% salicylzuur en 40% Lactic Acid / 15% salicylzuur.

 

Kosten

Een eerste peeling behandeling voor € 49,-
Elke volgende peeling behandeling voor € 85,-
Kuur van vier peeling behandelingen van € 340,- voor € 299,-
Kuur van zes peeling behandelingen van € 510,- voor € 419,-

Roya Peelings
Roya Peelings
Foto Circadia
Roya Peelings
Roya Peelings
Roya Peelings