Aanbieding

Cadeaubon

pinpas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUW: Circadia productlijn

De Circadia productlijn biedt farmaceutische huidverzorging door wetenschappelijk onderzoek samengesteld en producten met een geavanceerde ingrediënttechnologie.

Circadiaanse ritmes

De naam Circadia komt van het Latijn "circa dia" wat betekent "over de hele dag". Een organisme is onderhevig aan een groot aantal biologische processen, die doorgaans automatisch verlopen volgens een bepaald ritme. Circadiaan verlopende functies vertonen een patroon dat dagelijks volgens een cyclus van 24 uur herhaald wordt, beïnvloed door de rotatie van de aarde rond de zon.

De producten ontwikkeld door Circadia zijn ontworpen om te werken in harmonie met de natuurlijke systemen van het lichaam om de huid in de loop van de dag tegen schadelijke milieu invloeden te beschermen en 's avonds, tijdens de slaap, wordt het herstel van de huid gestimuleerd. Circadia producten zijn oorspronkelijk ontwikkeld door de vooraanstaande huid wetenschappelijk onderzoeker en docent dr. Peter T. Pugliese uit de Verenigde Staten.

Nu verkrijgbaar in Nederland:
Circadia Skincare

Circadia is een zeer compleet en uitgebreid assortiment aan skincare huidverzorgingsproducten. Of het nu gaat om acne, pigmentvlekken, rimpels of juist een vette huid, Circadia is speciaal samengesteld om de huid snel en effectief te verbeteren!

Circadia biedt:

Meer info vind je op www.circadia.com

Unieke behandelingen, doeltreffende oplossingen, kortom: een doeltreffende huidverzorging.

Circadia's doel is het creëren van doeltreffende huidverzorging, samengesteld uit innovatieve, actieve ingrediënten, in de meest werkzame samenstellingen voor het hoogst haalbare resultaat.

Huidproblemen

Circadia biedt een compleet AHA peelingprogramma tegen o.a. acne, verstoppingen, hyperpigmentatie, slechte huidconditie, uitdroging. Ook zijn er unieke AHA-vrije salonbehandelingen en verkoopproducten specifiek tegen huidveroudering, rosacea en ontstoken acne.

Instituut voor Huidverzorging Roya is overtuigd van de uitstekende kwaliteit van de Circadia producten en gebruikt deze bij een groot aantal behandelingen.

 

 

 

 


Foto Circadia
Foto Circadia
Foto Circadia
Foto Circadia
Foto Circadia
Roya Peelings