Aanbieding

Cadeaubon

pinpas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medische camouflage

Medische camouflage wordt toegepast om huidverkleuringen en huidoneffenheden op lichaam of gezicht tijdelijk minder zichtbaar te maken. Voor medische camouflage wordt gekozen om psychologische en/of esthetische redenen.

Camoufleren betekent aanpassen van kleur. In de natuur gebruiken dieren en planten camouflage om zo min mogelijk op te vallen. In onze huidige maatschappij wordt veel op het uiterlijk gelet, waardoor het een belangrijke rol voor mensen kan spelen. Camouflage kan het leven dan ook gunstig beïnvloeden.

Toepassingen

Alle soorten kleurafwijkingen in de huid kunnen behandeld worden met camouflageproducten.

Huidaandoeningen waarbij te veel of te weinig pigment aanwezig is zoals:

Huidaandoeningen door vaatafwijkingen waardoor een rode kleur zichtbaar is zoals:

Producten

Instituut voor Huidverbetering Roya gebruikt de camouflageproducten van het hoogwaardige merk Dermacolor. Deze producten zijn veegvast en water- en zweetbestendig en geschikt voor dames en heren!

Tijdens de behandelingen wordt samen met de cliënt gezocht naar een camouflagekleur die zo min mogelijk opvalt. Na de geschikte camouflagekleur te hebben gevonden wordt een vervolgafspraak gemaakt voor het aanleren van handelingen die nodig zijn om de camouflage zelfstandig te kunnen aanbrengen.

Een medische camouflagebehandeling
bestaat uit drie stappen:

Stap 1

De hele behandeling duurt ongeveer 1 uur.

Na deze eerste keer kan de klant zelf de camouflage aanbrengen, maar kan desgwenst ook terugkomen voor een nieuwe behandeling. De camouflage is tijdelijk, maar blijft 2 dagen zitten.

Stap 2

Stap 3

De klant heeft zelf de camouflage aangebracht en komt naar Instituut voor Huidverbetering Roya om het resultaat samen te bespreken. Vervolgens maken we een afspraak voor een haf jaar later in verband met kleurverandering van de huid als gevolg van het seizoen.

De prijs voor een medische camouflage behandeling
van 60 tot 90 minuten kost € 75,-

Vergoedingen

Een medische camouflagebehandeling kan worden vergoed door de ziektekostenverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Kijk op uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar over de hoogte van uw vergoeding.


Medische camouflage
Medische camouflage
Medische camouflage
Medische camouflage
Medische camouflage