Microdermabrasie:
een top behandeling!

Microdermabrasie is "hot"en is één van de top behandelingen bij Instituut voor huidverbetering Roya omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Een microdermabrasie behandeling geeft namelijk al na één keer een mooi resultaat. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan maar ook in kuurverband om jouw huid een flinke boost te geven en voor een nog beter resultaat.

Microdermabrasie, wat is dat nu eigenlijk?

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continu stroom van micro-kristallen. Deze microkristallen schuren de huid, waarmee op effectieve wijze de dode en beschadigde huidcellen worden verwijderd. Daarnaast wordt door het vacuum in de drie lagen van de huid (opperhuid, lederhuid en onderhuidsbindweefsel) gewerkt. Hierdoor verbetert de huiddoorbloeding en worden celvernieuwing en de aanmaak van collagene en elastine vezels gestimuleerd.

De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Daarom adviseer ik ook om altijd met een microdermabrasie kuur te starten.

Wat kun je behandelen met microdermabrasie?

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn:

Wat doet microdermabrasie jouw huid?

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal er na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Dit is een beetje verschillend per persoon en leeftijd. Als we ouder worden gaat onze celdeling trager worden waardoor we dan ook meer behandelingen nodig hebben. Een indicatie is 6 behandelingen tot ongeveer 40-45 jarige leeftijd en ben je ouder dan is het gemiddeld 8-10 behandelingen. De meeste klanten starten met een mini kuur van 3 behandelingen en hebben dan al een mooi resultaat.

Hoeveel behandelingen mag je ondergaan?

Je mag 2 maximaal 2 kuren per jaar volgen. Daarna ga je tussentijds het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 4-6 weken. Als je een kuur volgt mag je 1 keer per week – 2 weken een behandeling ondergaan.

Is microdermabrasie pijnlijk?

Nee, de behandeling is helemaal niet pijnlijk en wordt zelfs als ontspannend ervaren. Dit komt ook door het apparaat waarmee wij werken en de kristallen die wij gebruiken.

Hoe ziet jouw huid eruit direct na de behandeling?

Het kan zijn dat jouw huid er even rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, dit is zo mild dat je het nauwelijks ziet.

Wat na een microdermabrasie behandeling?

Jouw huid is nu heel goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages werkstoffen te gebruiken. Ook kun je nu producten gebruiken met een mild percentage fruitzuren om het resultaat vast te houden en te verbeteren. Hierover krijg je een advies tijdens jouw behandeling en intake gesprek. Omdat jouw huid nu ook iets gevoeliger is geworden voor UV-straling is het belangrijk om dagelijks een dagcreme met UV-bescherming (SPF) te gebruiken.

Wat mag niet na een microdermabrasie behandeling?

Ga niet in de felle zon zitten 2-4 weken na de behandeling. Zorg ervoor dat je dit ook minimaal 2 weken voor de microdermabrasie behandeling niet hebt gedaan. Daarnaast is het beter om de eerste week niet te gaan zwemmen in chloorwater. De voorkeur heeft ook om minimaal 2 dagen geen make-up te gebruiken. Wel mag de I Conceal van Image Skincare worden gebruikt.

Wanneer mag je geen microdermabrasie ondergaan?

Er zitten wat contra-indicaties aan de microdermabrasie behandelingen. Je mag geen microdermabrasie ondergaan bij:

Heb je vitamine A medicatie gebruikt dan moet je minimiaal 9 maanden gestopt zijn hiermee. Dit bekijken we allemaal samen tijdens het intake-gesprek.

Is er verschil tussen een microdermabrasie apparaat van een schoonheidsspecialist en huidtherapeut?

Nee, er is geen verschil tussen de apparaten al doen huidtherapeuten je dat graag beloven. De schoonheidsspecialist en huidtherapeut kopen bij dezelfde goede leveranciers hun apparaat in en krijgen beide dezelfde training.

GRATIS intakegesprek

Voor een vrijblijvend advies kunt u gebruik maken van een GRATIS intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt ingegaan op de vraag van de cliënt, vindt er een uitgebreide huiddiagnose plaats en wordt op basis hiervan een behandelplan voorgelegd.

Behandelingen

Microdermabrasie behandelingen van 1 uur:

Microdermabrasie gezichtsbehandeling

Kuur van 3 behandelingen, NU van € 268,50 voor:

Kuur van 6 behandelingen

met gratis collageen serum t.w.v. € 69,-

Microdermabrasie gezicht of decolleté

Microdermabrasie gezicht + hals

Microdermabrasie gezicht + hals + decolleté

Microdermabrasie gezicht + gezichtsmassage

Microdermabrasie gezicht + collageenmasker

Microdermabrasie gezicht + gezichtsmassage

+ collageenmasker

 

 

89,50

250,00

499,00

 

89,50

119,50

145,00

109,50

124,50

144,50

 


Door voorafgaand te starten met een microdermabrasie behandeling, worden de kostbare werkstoffen van de mesotherapie optimaal door de huid opgenomen. Daarom adviseren wij een combinatie te nemen van beide behandelingen:

Microdermabrasie + Mesotherapie

Microdermabrasie + Mesotherapie + gezichtsmassage

Microdermabrasie + Mesotherapie + collageenmasker

Microdermabrasie + Mesotherapie + gezichtsmassage

+ collageenmasker

 

99,50

119,00

129,00

149,00

 

Bij een combinatie van microdermabrasie en mesotherapie duurt een behandeling 1,5 uur.

Korte microdermabrasie behandelingen van 30 minuten:

Microdermabrasie behandeling van 30 minuten

Microdermabrasie kuur van 3 behandelingen 30 minuten

Microdermabrasie kuur van 5 behandelingen 30 minuten

65,00

179,00

299,00Foto wellness

Foto gezicht met hand
Foto gezicht met hand