Aanbieding

Cadeaubon

pinpas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huidinstituut Roya

Eeuwenoude tradities, aromatische oliën en de Perzische cultuur, aangevuld met de meest relevante kennis en technologie, liggen aan de basis van mijn nieuwe schoonheidssalon in Heusden.

Mijn oorspronkelijke herkomst in combinatie met ondernemende genen leidt er na jarenlange ervaring toe een eigen schoonheidssalon te openen. Iraanse vrouwen besteden erg veel aandacht aan schoonheid. Zelfs mijn oma van 100 jaar oud draagt áltijd make-up. Met de opening van mijn salon wordt mijn droom om in vrijheid een onderneming te starten, mensen mooi te maken en te laten stralen, werkelijkheid.

In Nederland heb ik mij het vak middels ervaring en het behalen van diverse diploma's eigen gemaakt. Naast gediplomeerd visagiste ben ik gespecialiseerd in de behandeling van acne en het aanbrengen van permanente make-up. Middels de basisopleiding Dermatologie ben ik in staat huidproblemen tijdig te signaleren. Voor de behandelingen wordt er gebruikgemaakt van de huidverzorgingsproducten van Alexandre Fabelle welke op natuurlijke basis, hypoallergeen en dierproefvrij zijn.

De inbreng van eeuwenoude Iraanse tradities maakt een bezoek aan Instituut voor Huidverbetering Roya meer dan uniek. Op mijn 14e leerde ik van mijn moeder epileren met katoendraad. In tegenstelling tot harsen is deze wijze minder pijnlijk en beter voor de huid.

Stelt u gerust uw vragen, ik adviseer u graag. En kijk voor meer informatie op deze website.

 

 

 


Foto wellness
Foto gezicht met hand
Foto gezicht met hand