Aanbieding

Cadeaubon

pinpas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Permanente make-up

Permanente make-up is een behandeling waarbij een pigment vlak onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Het pigment hecht zich in de bovenlaag van de huid, in het opperhuidweefsel rond de haarzakjes. Op het oog lijkt permanente make-up hetzelfde als tatoeëren. Immers met een naald wordt pigment in de huid gebracht. Permanente make-up wordt gebruikt om wenkbrauwen, ogen en lippen mooier te maken.

Het beoogde resultaat van permanente make-up

- Steeds er perfect verzorgd uitzien
- Versterken van de natuurlijke contouren
- Het sprekender maken van het gezicht

De grote voordelen van permanente make-up

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up van Ecuri Cosmetics wel! Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u 's morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z'n plaats. 's Morgens, 's middags en 's avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet 'kaal' want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u dagelijks veel tijd.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

Verschillen met tatoeëren

Vakmanschap

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij Instituut voor Huidverbetering Roya in goede handen. Zij is opgeleid bij Ecuri Cosmetics, een toonaangevend merk in de permanente make-up wereld en heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. De jarenlange ervaring en deskundigheid van docenten en de unieke Ecuri Cosmetics methode, waarin de modernste technieken zijn opgenomen, is uw garantie voor kwaliteit.

Logo_EcuriInstituut voor Huidverbetering Roya is Ecuri gecertificeerd.

Betrouwbare apparatuur

Er wordt gewerkt met een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De computeraansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven en er kan gewerkt worden tot fracties van millimeters nauwkeurig waardoor optimale resultaten gegarandeerd worden. Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode worden bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij uw Ecuri Cosmetics specialiste volledig veilig is.

Vergunning

Instituut voor Huidverbetering Roya heeft goedkeuring / vergunning van de GGD voor permanente make-up behandelingen.

De mogelijkheden van permanente make-up

Wenkbrauwen
Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Ogen
Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Zijn pigmenten in de huid blijvend?

Tijdens de pigmentatie wordt het pigment in de opperhuid geplaatst. Al het pigment dat in de bovenste huidlaag wordt ingebracht zal loslaten en uiteindelijk verdwijnen. Dit loslaten vindt al na 3 dagen plaats na de pigmentatie. Dode huidcellen die pigment bevatten zullen na deze periode verdwijnen. Vandaar dat direct na de pigmentatie de kleur intensief is. Na 3 dagen is dit al minder. Het eindresultaat zal pas na circa 3 weken zichtbaar zijn.

Van de oorspronkelijk ingebrachte kleurstof is het maar 50% dat overblijft, daarom raden wij u aan de behandeling na circa 6 weken te herhalen. De mate waarin het pigment zichtbaar blijft is afhankelijk van persoon tot persoon. Een kleur kan verdwijnen door vele factoren. Door aanhoudende blootstelling aan de zon of zonnebank kan een kleur vervagen (denk maar aan een krant die u in de zon laat liggen). Met name in de eerste week na de pigmentatie raden wij u aan niet in de zon te liggen of onder de zonnebank. De huid is immers nog niet volledig genezen waardoor het UVA licht de pigmentdelen volledig zal afbreken.

Een andere factor die van invloed is, is het natuurlijk afweersysteem van de mens. Het lymfe systeem van de mens zal de lichaamsvreemde vloeistof, het pigment, willen afstoten. Zolang de huid nog niet is afgesloten kan het pigment dus nog 'naar buiten' gewerkt worden.

Een derde factor die van invloed is op het eindresultaat is uiteraard de nazorg die u zelf eraan geeft. Uw permanente make-up staat dus constant bloot aan UV-licht. Hierdoor zal uiteindelijk de permanente make-up vervagen. Dit betekent niet dat het pigment volledig zal verdwijnen. Er zullen altijd minuscule delen aanwezig blijven. Dit zal ertoe leiden dat bijvoorbeeld zwarte pigmenten zullen vervagen tot zeer lichtgrijze kleuren en donkerbruine kleuren vervagen tot zeer licht bruine kleuren.

Doet het pijn?

Nee. Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Het geeft tijdens de behandeling een irritant gevoel. Dankzij de nieuwste verdovingsmethoden met crèmes en vloeistoffen kan het gevoel tot een minimum beperkt worden zonder dat er een spuit gezet hoeft te worden.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt gemiddeld een uur, ook de nabehandeling heeft deze tijd nodig.

Is nabehandeling noodzakelijk?

Wenkbrauwen en eyeliners hebben minstens één nabehandeling nodig. Lipliners minstens twee nabehandelingen.

Voor wie is permanente make-up?

Voor bijna iedereen. Voor vrouwen die een correctie nodig hebben, mensen met een allergie bij gewone make-up of hooikoorts, voor sportieve mensen, voor slechtzienden, kortom, permanente make-up is geschikt voor iedereen.

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Uw permanente make-up zal in de loop der tijd vervagen. Dit komt door de natuurlijk celvernieuwing van de huid, het afweersysteem en invloed van UV-licht. Over het algemeen blijft permanente make-up drie tot vijf jaar zitten. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon.

Worden wenkbrauwen weggehaald bij pigmentatie?

Nee, de natuurlijke wenkbrauw blijft op zijn plaats en wordt zoveel mogelijk geaccentueerd en eventueel gecorrigeerd.

Als ik het niet mooi vind, wat dan?

Dit is ons nog nooit gebeurd. Voordat gepigmenteerd wordt, wordt eerst voorgetekend. Dan zoeken we samen de juiste kleur uit. Pas als alles naar uw volledige wens is, wordt begonnen met pigmenteren.

BELANGRIJK: uw gezondheid en medicijngebruik

Verdoving

Sinds 2007 zijn er nieuwe regels voor het verdoven van de huid. Het is niet meer toegestaan om in de schoonheidssalon middelen ter verdoving te bewaren. Indien u behandeld wilt worden met een verdoving kunt u deze op recept bij uw apotheek verkrijgen. Wij adviseren u graag hierover.

Toestemmingsformulier

Onder de nieuwe regels valt ook het invullen van een toestemmingsformulier. Dit formulier zien wij graag ingevuld en ondertekend vóór uw eerste behandeling.
Download hier het toestemmingsformulier

Aanvullende informatie

De GGD geeft in een brochure meer informatie over de risico's van permanente make-up en een nazorginstructie. Deze informatie kunt u hier downloaden.
Download hier de nazorginstructie (informatie van de GGD)
Download hier informatie over de risico's (informatie van de GGD)

Kosten

Na de eerste behandeling is na ongeveer zes weken een tweede behandeling noodzakelijk.

Permanente make-up wenkbrauwen

Permanente make-up eyeliner onder

Permanente make-up eyeliner boven

Permanente make-up eyeliner onder en boven

Permanente make-up liplijn

Tweede behandeling

Mogelijk is een derde behandeling nodig

250,00

190,00

190,00

330,00

250,00

50,00

50,00


Permanente make-up wenkbrauwen met

schaduwtechniek

Tweede behandeling altijd

Permanente make-up wenkbrauwen met

hairstroke techniek

Tweede behandeling altijd

 

 

190,00

 

50,00

250,00

 

50,00

 


Foto gezicht met twee handen
Foto gezicht met twee handen
permanente make up
permanente make up
Foto gezicht met twee handen
Foto gezicht met twee handen
Foto gezicht met twee handen
Foto gezicht met twee handen
Foto gezicht met twee handen
Foto gezicht met twee handen
Foto gezicht met twee handen
Foto gezicht met twee handen
Foto gezicht met twee handen
Foto gezicht met twee handen
Foto gezicht met twee handen