Aanbieding

Cadeaubon

pinpas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tele'way: oneffenheden in
de huid snel opgelost

Heeft u zich altijd al geërgerd aan rode adertjes, pigmentvlekken of andere huidoneffenheden? Met Tele'way hebben wij de oplossing in slechts enkele minuten! Tele'way is een (nagenoeg) pijnloze behandeling met verbluffend en direct resultaat.

Veel oneffenheden in de huid kunnen door behandeling met de Tele'way succesvol worden behandeld. De Tele'way bevat de wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency). Deze technologie wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden geschikt.

De Tele'way behandeling is succesvol bij:

Waardoor ontstaan rode adertjes?

Er zijn verschillende oorzaken voor het ontstaan. Zoals zwak bindweefsel, hormonale- en spijsverteringsstoornissen, roken, te veel alcohol en hoge bloeddruk. De oorzaak kan ook uitwendig zijn, door schaafwonden, te agressieve cosmetica en te grote temperatuurverschillen.

De behandeling

De Tele'way - methode is een door een microprocessor gestuurd systeem waarbij gewerkt wordt met een speciale USHF-applicator (Ultra Short High Frequency). De hoogfrequente wisselstroom veroorzaakt in het lichaam warmte, die zich aan de punt van een ongeïsoleerd klein gouden staafje concentreert waarmee de huidaandoeningen worden aangestipt. Hierdoor kunnen bepaalde huidaandoeningen in of op de huid verschrompelen en verwijderd worden. Doordat er alleen zeer plaatselijk wordt behandeld, namelijk op de plek waar de huidaandoening zich bevindt, wordt het omliggende huidgebied niet mee behandeld en dus ook niet aangetast.

Voorafgaand aan de eerste Tele'way couperosebehandeling krijgt u een speciale Cooling Treatment, waardoor u minder last heeft van irritatie en waardoor een snellere genezing wordt gerealiseerd.

Contra indicaties (bij twijfel wordt de arts geraadpleegd):

Na de behandeling

Het is ZEER BELANGRIJK dat u na een Tele'way behandeling de nazorg instructies goed navolgt. Hiervoor krijgt u een nabehandelingsformulier mee.

Na de behandeling kunt u tijdelijk zwelling, roodheid en korstvorming op de behandelde zones waarnemen. Dit is het meest zichtbaar op de tweede dag en wordt minder vanaf de vierde dag. Korstjes mogen niet verwijderd worden. Na een aantal dagen ziet u het mooie resultaat.

Op het nabehandelingsformulier staat hoe u uw huid de eerste dagen moet verzorgen. De eerste dagen gebruikt u alleen High Colour Inflame, dat u indept met een nat watje met Antisept. Dit zorgt voor bescherming en desinfectie.

Kosten

Eerste behandeling van 15 min. inclusief producten voor € 39,50
Behandeling van 15 minuten voor € 27,50
Behandeling van 30 minuten voor € 47,50

Teleway apparaat
Teleway apparaat
Teleway apparaat
Teleway apparaat
Teleway apparaat
Teleway apparaat
Teleway apparaat
Teleway apparaat